All products

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Izbor ugaone garniture

Prilikom izbora ugaone garniture, važno je da uzmete u obzir sljedeće:

  • Veličina prostora: Pre nego što kupite ugaonu garnituru, izmerite prostor u kojem ćete je postaviti. Tako ćete biti sigurni da će garnitura savršeno pristajati u prostor i da neće biti prevelika ili premalena.
  • Oblik garniture: Ugaone garniture mogu biti L-oblika, U-oblika ili čak i kružne. Izaberite oblik garniture koji će najbolje pristajati vašem prostoru i koji će vam pružiti najviše udobnosti.
  • Materijal garniture: Ugaone garniture se izrađuju od različitih materijala, kao što su tkanina, koža ili eko koža. Izaberite materijal koji će biti najotporniji na svakodnevno korišćenje i koji će najlakše čistiti.
  • Boja garniture: Izaberite boju garniture koja će se uklopiti u ukupni ambijent vaše dnevne sobe. Ako imate neutralne tonove u dnevnoj sobi, možete se odlučiti za ugaonu garnituru u nekoj živopisnijoj boji. Međutim, ako imate već puno boja u dnevnoj sobi, izaberite ugaonu garnituru u neutralnoj boji koja će sve povezati.

Modularne ugaone garniture

Modularne ugaone garniture predstavljaju idealno rešenje za one koji žele imati maksimalno fleksibilnu i udobnu ugaonu garnituru. Sastavljene su od više modula koji se mogu međusobno kombinovati na različite načine, tako da možete kreirati garnituru koja će savršeno pristajati vašem prostoru i vašim potrebama.

Bez obzira na vaše potrebe i želje, sigurni smo da ćete na našem sajtu pronaći ugaonu garnituru koja će savršeno pristajati vašem domu. Pogledajte našu ponudu i pronađite ugaonu garnituru vaših snova!

Pored ugaonih garnitura, kod uređenja dnevne sobe za sledećim kategorijama proizvoda koje imamo u ponudi: