All products

Prikazani svi od ukupno 12 rezultata

Bračni kreveti za savršen odmor

Zamislite sebe kako se udobno smestite u prostrani bračni krevet nakon napornog dana. U našoj kolekciji pronaći ćete pažljivo odabrane modele koji kombinuju funkcionalnost, stil i udobnost.

Francuski ležaj – sinonim za udobnost

Francuski ležaj predstavlja klasiku među bračnim krevetima. Karakteriše ga prostranost i komfor koji pruža, čineći svaku noć pravim odmorom. Bilo da preferirate tradicionalni stil ili nešto modernije, naša ponuda francuskih ležajeva sigurno će zadovoljiti vaše potrebe.

Cena bračnog kreveta

Zanima vas bračni krevet cena? Uveravamo vas da nudimo krevete najvišeg kvaliteta. Naš cilj je da svakom paru pružimo priliku da uživa u kvalitetnom i udobnom krevetu.

Zašto izabrati MuuN bračne krevete?

Bilo da tražite klasičan bračni krevet ili prostrani francuski ležaj na pravom ste mestu. Svaki krevet u našoj ponudi je rezultat pažljive selekcije, s ciljem da vam pruži udobnost uz savršen dizajn.

Najčešća pitanja:

Koje su standardne dimenzije bračnih kreveta?

Standardne dimenzije bračnih kreveta variraju, ali najčešće se kreću od 140×200 cm do 180×200 cm. Međutim, dimenzije mogu varirati u zavisnosti od modela.

Da li bračni kreveti dolaze sa dušekom?

U našem salonu dušeci se kupuju posebno.

Da li bračni kreveti dolaze sa prostorom za skladištenje?

Pojedini modeli imaju prostor za skladištenje. Naši prodavci će vam dati sve potrebne informacije vezano za detalje konkretnih modela koji vas zanimaju.

Kako odabrati pravi dušek za bračni krevet?

Prilikom odabira dušeka, razmotrite svoje preferencije za tvrdoću, materijal dušeka, kao i bilo koje specifične potrebe, poput podrške za leđa ili alergijskih reakcija.